Author Topic: Windows 7 workers flaky with Cinema 4D  (Read 3235 times)

dmeyer

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 40
Windows 7 workers flaky with Cinema 4D
« on: April 13, 2011, 08:33:31 PM »
Some of our workers are running Windows 7 and when running Cinema 4D jobs we sometimes will get the following...

INFO: running cmd: "C:\Program Files\MAXON\CINEMA 4D R12\CINEMA 4D 64 Bit.exe" -nogui -frame 73 73 1 -oimage "\\path\to\image" -oformat TIFF -render "\\path\to\file.c4d"
COMMAND: "C:\Windows\system32\cmd.exe" /C ""C:\Program Files\MAXON\CINEMA 4D R12\CINEMA 4D 64 Bit.exe" -nogui -frame 73 73 1 -oimage ""\\path\to\image" -oformat TIFF -render ""\\path\to\file.c4d""
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Agent does not respond
Startup Directory: C:\Program Files\MAXON\CINEMA 4D R12
Write Directory: C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\MAXON\CINEMA 4D R12_1CC4E3E1
Preferences Directory: C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\MAXON\CINEMA 4D R12_1CC4E3E1\prefs
== NextLimit RealFlow plug-in v2.0.2 ==
msg: override output format to TIFF
Loading Document: \\path\to\file.c4d
Document not found


The document is clearly there, the other nodes see it fine, and if i restart the worker service on the flaky node it will render that same job just fine.

We've only seen this on Windows 7 workers, Server 2003 and XP64 workers humming right along.  We've also only seen it with Cinema4D jobs.

Any ideas?

jburk

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 493
Re: Windows 7 workers flaky with Cinema 4D
« Reply #1 on: April 13, 2011, 09:22:26 PM »
2 things to check:

* Is User Account Control disabled on the workers?
* Do the jobs have the "disable windows job object" flag set?

dmeyer

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 40
Re: Windows 7 workers flaky with Cinema 4D
« Reply #2 on: April 14, 2011, 05:30:44 PM »
2 things to check:

* Is User Account Control disabled on the workers?
* Do the jobs have the "disable windows job object" flag set?

disable windows job object is checked
UAC is set to "never notify"