Author Topic: All jobs vanished from GUI Job Layout window  (Read 3013 times)

sz

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 7
All jobs vanished from GUI Job Layout window
« on: April 20, 2009, 11:54:48 AM »
Hi

We having been running qube fine for a few months with no problems. Then all of the jobs have disappeared from the GUI Job Layout window. And when I submit a new job the GUI tells me this =

Info on jobs [1009] not returned from Supervisor. Invalid. Removing from list.

All of the host still show up in the GUI Host/Worker Layout window. I can ping the supervisor from any client machine. It appears to still be running.

I have Reinstalled the Supervisor but still the same thing is happening.
Any Ideas??

Scot Brew

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 272
    • PipelineFX
Re: All jobs vanished from GUI Job Layout window
« Reply #1 on: April 20, 2009, 08:55:49 PM »
This may be a filtering issue.  See the Forum post about clearing the filters in the QubeGUI.

    http://support.pipelinefx.com/smf/index.php?topic=657.msg1706#msg1706

If that does not handle it, please email our support to look into it in more depth.

sz

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 7
Re: All jobs vanished from GUI Job Layout window
« Reply #2 on: April 21, 2009, 08:12:16 AM »
Filtering Issue, If only it was that simple. I did try to query jobs from the command line and it returned errors.

I solved this issue by moving the Supervisor to a new machine. Working fine now.

thanks
sz



rtaege

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 28
Re: All jobs vanished from GUI Job Layout window
« Reply #3 on: April 21, 2009, 03:26:41 PM »
I just figured out how to fix a similar issue I was having. For me, I went into the configuration utlity and had to re-enter the Supervisor host and domain name again. Somehow it got cleared out. Maybe it's worth a try?
« Last Edit: April 21, 2009, 03:56:24 PM by rtaege »